Testpagina

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 hours ago

2 days ago

Zuyd Hogeschool

😎 🔥 Kampvuurtje, relaxen, dobberen op het water…. klinkt goed toch? 🛶 🏕️ Na de toetsweken ben jij toch wel in de mood voor gezelligheid, fun en ‘rust’. Ga van 8 tot 10 juli mee naar de Belgische Ardennen! Studentenvereniging Woord & Daad (SV Woord & Daad ) organiseert het ‘Weekendje weg’.
🕶️ Zuyd studenten betalen slechts €15,- (dankzij Zuyd NPO-budget)
🕶️ Meer info: svwoordendaad.nl/events
🕶️ Meld je aan vóór 30 juni!

😎 🔥 Campfire, relax, float on the water.... sounds good right? 🛶 🏕️ Surely after the test weeks you are in the mood for sociability, fun and 'rest'. Join us from 8 to 10 July in the Belgian Ardennes! Student association Woord & Daad (@woord_en_daad) is organizing the 'Weekend break'.
🕶️ Zuyd students pay only €15 (thanks to Zuyd NPO budget)
🕶️ More info: svwoordendaad.nl/events
🕶️ Sign up before June 30!
... See MoreSee Less

🕶️ Zuyd studenten betalen slechts €15,- (dankzij Zuyd NPO-budget)
🕶️ Meer info: svwoordendaad.nl/events
🕶️ Meld je aan vóór 30 juni!

😎 🔥 Campfire, relax, float on the water.... sounds good right? 🛶 🏕️ Surely after the test weeks you are in the mood for sociability, fun and rest. Join us from 8 to 10 July in the Belgian Ardennes! Student association Woord & Daad (@woord_en_daad) is organizing the Weekend break.
🕶️ Zuyd students pay only €15 (thanks to Zuyd NPO budget)
🕶️ More info: svwoordendaad.nl/events
🕶️ Sign up before June 30!

5 days ago

Beste leden van S.v. Volupia en S.v. Woord & Daad,

Wil jij op de HIT-week papa of mama worden!?

Als papa of mama ben je verantwoordelijk voor het welzijn en welbevinden van je groepje. Jullie doen tijdens de HIT-week bijna alles samen en strijden jullie de hele week lang om op zaterdag de 1e plek te bemachtigen. Per groepje zijn er twee papa's en/of mama's. Deze koppels bestaan uit één lid van Volupia en één lid van Woord & Daad.

Als dit de taak voor jou is schrijf je dan snel in als medewerker en geef groepsbegeleiding aan als je eerste voorkeursfunctie. Je kan je maar tot 11 juli als papa of mama inschrijven dus wacht hier niet te lang mee!

P.s. Ben je nog opzoek naar een geschikte partner? Kom dan naar onze pre-borrel! Hier kan je van beide verenigingen mensen leren kennen!!

6 days ago

SV Woord & Daad

Voorzitter Bram roept alle krachten op voor de HIT-week van 16 t/m 20 augustus ‼️

Om de beste start van de studententijd te bieden voor de eerstejaars zijn er mankrachten nodig. Véél mankrachten. De gehele HIT-week ga je aan de slag als medewerker of begeleider. Een zware fysieke en mentale taak gericht om een top introductie neer te zetten. Samen met andere verzorg je faciliteiten en activiteiten onder begeleiding van veteranen. We zijn als vereniging al hard bezig om de W&D-dag tot in de puntjes te regelen. Het enige wat nog mist zijn de mensen die durven op te staan en ons hierbij helpen. Wat wij kunnen garanderen is een unieke ervaring, oneindig veel plezier, meer dan genoeg drankjes en je leert vrienden kennen voor het leven. Kortom een evenement wat je niet wilt missen. Geef je dan nu op via:

hit-week.nl/inschrijven/

3 weeks ago

Benjamin Velge

Vorige week donderdag werd ik geïnterviewd door de Limburger over SV Woord & Daad. Het is een super leuk interview geworden.
Ik ben blij en trots dat ik het verhaal van de vereniging heb mogen vertellen en het nu kan overdragen aan de volgende generatie.

www.limburger.nl/cnt/dmf20220603_94982970

Laad meer