Afgelopen Evenementen

Villa Eikhold, Valkenburgerweg 72
Heerlen, Limburg 6419 AV Nederland
€25 – €30

Na een knallende HIT week is het tijd voor het volgende leuke evenement, namelijk het introweekend!

We zullen een weekend overnachten op villa Eikholt en hier een geweldig weekend houden vol spellen, feesten, kampvuur, een badje en natuurlijk bier.

oktober 2019

Ladies & Mens Night

9 oktober @ 21:00 - 10 oktober @ 02:00
€12,50 – €15

Heb je ook wel eens genoeg van het andere geslacht? Heb je weer eens zin in een echte vrouwen of mannen avond? Nou dan is woensdag 9 oktober de avond voor jou! De vrouwen zullen een cocktail avond verzorgd krijgen van onze eigen cocktail meester Lange Lucas in de Beerkompanie. En de mannen zullen een bierproeverij krijgen in de Irish pub. Hierna zullen we met ze allen weer verzamelen in de Beerkompanie. De kosten zullen 12,50 voor leden en 15…

Cantus 2019

18 oktober @ 19:00 - 23:00
€7,50 – €10

Het is weer zo ver. De bekende Woord en Daad cantus komt er weer aan! Na de cantus van de HIT week zijn we allemaal lekker opgewarmd. Samen gaan we zingen, drinken en strijden. Durf jij de uitdaging aan en haal jij het einde? Bereid je voor op een geweldige avond! De prijs zal 7,50 voor leden en 10 euro voor niet leden bedragen. Dit jaar vind de cantus plaats in de paarse zaal van de Beerkompanie.

+ Exporteer Evenementen