SV Woord & Daad Presents: Cocktail Avond

Discord

Het is weer zover we gaan weer cocktails maken! Hiervoor heeft Joris van de Irish pub speciaal voor ons wat cocktails samen gesteld. Kom deze gezellig met ons maken op 28 April om 21:00. Schrijf je snel in! lid:  €12,50 niet-lid: €15 De pakketjes zullen in en rondom Heerlen worden rondgebracht.

€ 12.50 – € 15

SV Woord & Daad Presents: Gamenight

Discord

Lekker gezellig gamen via Discord. Op 12 mei vindt een game night plaats waarin spellen zoals jackbox en cards against humanity gespeeld zullen worden. Kom om 21:00 gezellig langs in de W&D discord om wat leuke spellen te spelen. TOT DAN!

SV W&D presents: Kokkerellen met Alcohol

Discord

Kokkerellen is leuk en al, maar het echte werk begint pas als er alcohol in het spel komt! Kom gezellig met ons op vrijdag 14 mei in Discord samen koken en geniet van drie heerlijke gerechten die je zelf bereidt!   Een aantal leden van W&D hebben gerechten uitgekozen waar je je vingers bij zult […]

Gratis

SV W&D Presents: Online Smurfen

Discord

Beste W&D'ers, Smurfen is weer terug! Op 19 mei om 21:00 in de W&D discord, gaan we weer ouderwets smurfen. Deze keer wat anders dan normaal, dit keer vindt het online plaats! Dus zorg voor genoeg bier! Tot dan.

SV W&D Presents: Merch With The Pub

Discord

Een leuke samenwerking met Joris van de pub, waar wij een gaan kijken voor een ontwerp voor de merch! Pas op hier zit een kleine twist in. Kom gezellig langs in de W&D discord op 26 mei om 21:00 uur.

SV W&D Presents: W&D Birthday

W&D is weer een jaartje ouder geworden, inmiddels bestaan wij al 89 jaar! Kom dit op 2 juni samen met ons vieren, om 19:30 uur zullen wij beginnen. Tot dan! Zie de whatsapp voor meer informatie.

Gratis

SV W&D Presents: Soosavond return of the pub

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Vanwege de versoepelingen mogen we weer naar de irish pub: Erin's Isle. Vanaf 9 juni zullen er weer soosavonden plaatsvinden van 19:00 t/m 22:00. We zien jullie graag in een van deze soosavonden! Tot dan! PS: De weerwolven avond zal een andere dag ingehaald worden.

Gratis

Woord & Daad Presents: Soosavond

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Vorige week mochten we voor het eerst weer naar de Irish pub, deze week zetten we het door en gaan weer! Kom jij deze week langs? Schrijf je snel in!

Gratis

SV W&D Presents: Yoga met Wijn

Airsoft Landgraaf Doctor Calsstraat 100b, Landgraaf

Ben jij je coronakilo's ook al zat, maar heb je geen zin om intensief te sporten? Kom dan gezellig meedoen met het evenement: Yoga met Wijn! Geniet van lekkere verzorgde drankjes vanuit de vereniging terwijl je praktisch onmogelijke poses met je lijf aanneemt (tenzij je wél iets van lenigheid beheerst, dan is het vast een […]

Gratis – € 3

SV Woord & Daad Presents: Pad Der Zeven Zonden

Brunsemerheide Limburg

Aan de uitgang van het plein staat een poort die toegang geeft tot het pad der zeven zonden. Het bestuur zal de zeven zonden op 25 juni om 19:30 voorlezen: woede, lust, traagheid, ijdelheid, hebzucht, vraatzucht en wraak. Vanaf dan zal de poort ieder kwartier open gaan voor max 4 personen. Durf jij het pad […]