Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

W&D Presents: Walking Dinner Coronastyle

10 december 2020 @ 19:00 - 11 december 2020 @ 02:00

Gratis

Allergezelligste W&Ders,
Het is alweer bijna tijd voor Walking Dinner! Dit jaar zal Walking Dinner een ander giletje aanhebben, namelijk: Coronastyle! Wat hetzelfde blijft is dat je bij het voorgerecht en het hoofdgerecht samen zult zitten met verschillende groepen, alleen dan op Discord via de chat!
Het is de bedoeling dat het voorgerecht en hoofdgerecht door jezelf is gekookt en dat je deze ook zelf opeet. Dan kun je bij iedereen in je videochat vertellen wat unieks jij hebt gemaakt. Tussen het voorgerecht en hoofdgerecht switch je van groep, net als bij het echte Walking Dinner!
Voor het dessert pakken we het net iets anders aan. Dan hebben wij drie streamers voor jullie klaarstaan: Tara, Chiara en Louise, ieder met een ander dessert. Samen met je favoriete stream maak je het dessert klaar en eten jullie het gezamenlijk op!
Trek je meeste chique kleding aan en join de chat op 9 december om 19:00u! Meld je apart of per tweetal aan (als je met zijn tweeën fysiek samen zal zitten) en kies alvast je favoriete dessert dat je klaar wilt maken. Zorg dat je de ingrediënten op tijd in huis hebt liggen! Aanmelden kan via onderstaand formulier!

LET OP, DE INSCHRIJVINGEN SLUITEN OP 4 DECEMBER OM 23:59

Bekijk hier de gerechten en zorg dat je de ingrediënten die erbij staan in huis hebt!

Klik hier om het menu te downloaden

Gegevens

Begin:
10 december 2020 @ 19:00
Einde:
11 december 2020 @ 02:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Woord & Daad
Telefoon
+31 45 400 60 60
E-mail
bestuur@svwoordendaad.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Discord
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar