Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walking Dinner Christmas Edition!

14 december 2022 @ 18:00 - 15 december 2022 @ 02:00

Gratis

Lieve Mensen!

Het is inmiddels al een populaire Woord & Daad activiteit geworden, de Walking Dinner, en daarom komt er dit jaar weer een blinkende editie; De Walking Dinner Christmas edition. Op woensdag 14 december mag je je schort weer afstoffen voor een gezellige avond met lekker eten. Dit keer een diner in de fijne kerst sfeer, dus trek je mooiste kleding uit de kast en doe mee!
Walking Dinner is een gezellig avondje met elkaar eten. Waarbij duo’s op verschillende locaties de drie gangen (Voor/Hoofd/Na) van het diner benuttigen.
Je gaat met 6 personen (3 duo’s) op de eerste locatie het voorgerecht nuttigen, op de tweede locatie met 2 andere duo’s het hoofdgerecht en op de laatste locatie met wéér andere duo’s het dessert.
Als duo maak je één van de drie gangen (voor/ hoofd/ na), waarbij 2 andere duo’s bij jullie komen eten. Aan het eind van de avond komt iedereen bij elkaar in de soos @Erin’s Isle Heerlen voor een afrondend onderonsje met een drankje om nog even na te tafelen.
Enthousiast geworden? Zoek dan snel een partner en meld je als duo aan Vóór 7 december en maak samen een heerlijk gerecht.

Om 18:00u. verzamelen we met z’n allen in de pub en geef/ krijg je het geld voor het eten. In de pub ontvang je ook je eerste locatie. Het is de bedoeling dat je om 18:30u. op de eerste locatie bent en begint met het voorgerecht. Wees dus op tijd!

LET OP!!
Voorwaarden:
1. Ieder duo heeft vervoersmogelijkheden nodig. Indien je dit niet hebt probeer het dan te lenen of gebruik een OV fiets.
2. Ook moet ieder duo een keuken ter beschikking hebben (natuurlijk op loop-, fietsafstand van Heerlen-Centrum).
Informatie over precieze tijdsplanning, indeling van voor/ hoofd/ nagerecht krijgen jullie in de week voor het event!
De kosten voor Walking Dinner worden op de avond zelf betaald in cash en bedraagt €15,- per persoon. Deze kosten zullen verrekend worden met het budget van je eten. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je de gasten ook van een drankje voorziet.
Voor vragen over de activiteit? Spreek het bestuur aan in de soos @Erin’s Isle Heerlen tijdens een woensdag of via de app.
Voor de mensen die niet zo van koken houden, zal de soos gewoon open zijn van 21u. voor mensen die daar een drankje willen doen. Na het eten zal de rest ook aansluiten in de soos.

Gegevens

Begin:
14 december 2022 @ 18:00
Einde:
15 december 2022 @ 02:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Woord & Daad
Telefoon
+31 45 400 60 60
E-mail
bestuur@svwoordendaad.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Erin’s Isle Irish Pub
Wilhelminaplein 16
Heerlen, 6411 KW Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31454006060
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar