Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SV Woord & Daad Presents: Walking Dinner

8 juni @ 17:00 - 9 juni @ 02:00

Dames en heren opgelet!
Op woensdag 8 juni gaan we weer smullen want dan is het tijd voor de Walking Dinner – Summer edition! Het thema is casual summer, dus trek die Hawaii blouse maar weer eens uit de kast!🌞🏝️

Hoe gaat het te werk?
Een Walking Dinner is een gezellig avondje eten waarbij je je aanmeldt in duo’s. Deze duo’s gaan op verschillende locaties 3 gangen nuttigen (voor/hoofd/na). Samen met 6 personen (3 duo’s) ga je naar de eerste locatie waar jij jouw voorgerecht gaat nuttigen. Voor het hoofdgerecht ga je naar de tweede locatie, samen met andere duo’s. Als nagerecht ga je naar de laatste locatie met wéér andere duo’s. De duo’s en locaties worden dus gehusseld waardoor je op een avond veel verschillende mensen hebt gezien.
Als duo maak je zelf dus óók een gerecht voor 6 personen en ontvang je 4 andere gasten in je huis.

LET OP: aangezien je in een korte tijd van locaties wisselt is het de bedoeling dat de huizen in de buurt van Heerlen centrum liggen. Woon jij nu niet in Heerlen centrum? Niet getreurd, vraag eens rond bij andere W&D’ers of je daar kan aansluiten. Aan het einde van de avond borrelen we na in de pub!

Welk gerecht je mag maken (voor/hoofd/na) hoor je uiterlijk een week van tevoren en de locaties waar je naartoe gaat kom je pas ter plekke achter, wanneer je de envelop opent.
Verder is het handig om ter beschikking te zijn van een vervoermiddel (een fiets is het meest ideaal vanwege beperkte parkeermogelijkheden). De prijs om deel te nemen is 10 euro, deze betaal je bij aankomst en wordt voor een groot deel verrekend in de kosten van de boodschappen.

Meld je aan via de volgende forms link: https://forms.office.com/Pages/ShareFormPage.aspx?id=_15cN91jA0-ZAy_i7cKzcxBrBzVPOahEolXRwrp2DI1URDdXUzdMNDE2SzkxOFlUMlhGWklDVEVHMS4u&sharetoken=YvwY4SS9s1LhcZu1zlfO

Gegevens

Begin:
8 juni @ 17:00
Einde:
9 juni @ 02:00
Evenement Categorie:

Organisator

Woord & Daad
Telefoon:
+31 45 400 60 60
E-mail:
bestuur@svwoordendaad.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Erin’s Isle Irish Pub
Wilhelminaplein 16
Heerlen, 6411 KW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31454006060
Bekijk de site van Locatie