Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SV Woord & Daad Presents: Online Workshop – Bonbons Maken

24 april 2021 @ 12:00 - 15:00

Gratis

Over een tijdje is het zo ver; het eerste online evenement komt eraan! Op 23 en 24 april gaan we gezamenlijk bonbons maken! Er zijn een viertal heerlijke recepten uitgekozen die ook te maken zijn zonder al te veel kook- en bakervaring. Welke recepten dit zijn, kom je op deze dagen zelf achter.

Kun je er een dag niet bij zijn? Geen probleem! Er worden twee verschillende bonbons per dag gemaakt en na afloop zullen de recepten worden gedeeld, zodat je de gemiste bonbons alsnog zelf kunt maken.

Ben jij erbij om te smikkelen van deze heerlijke creaties? Als je slim bent, bewaar je er een paar voor woensdag 28 april. Deze bonbons kunnen namelijk een lekkere snack zijn voor bij de cocktailavond!

Met deze link kun je de ingrediënten vinden: https://docs.google.com/document/d/1_ujzkRUB7cLcey72pK7GVbwCrTypQ1eOPFopMThtz94/edit?usp=sharing

Gegevens

Datum:
24 april 2021
Tijd:
12:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
svwoordendaad.nl/discord

Organisator

Woord & Daad
Telefoon
+31 45 400 60 60
E-mail
bestuur@svwoordendaad.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Discord
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar