Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SV W&D goes Boulderen

3 juli 2021 @ 20:00 - 23:00

Gratis – €11,00

Heb jij zin om even al je energie kwijt te kunnen? Zie jij door het leren van je tentamens even het bos niet meer? Of wil je gewoon gezellig socializen? Kom dan gezellig zaterdagavond 3 juli mee boulderen!

Voor de mensen die niet weten wat dit is: boulderen is klimmen tot zo’n 4 meter hoog zonder te zekeren (er liggen wel dikke matten onder de muren).

Aangezien de bar weer open is, mogen er 4 personen aan een tafel zitten en kan er achteraf een drankje worden gedaan. Let op: wanneer er alcohol is genuttigd, mag er niet meer worden geklommen!

Het is aan te raden om een lange sportbroek aan te doen. Tevens moet er een mondkapje worden meegenomen voor in het trappenhuis en kan er een handdoek en een flesje water worden meegenomen. Pof (magnesium) is verkrijgbaar bij de kassa (€3,00), maar dit is niet per se nodig.

Bij de prijs zit de entree en klimschoenen inbegrepen. Daarnaast zijn er genoeg parkeerplekken en de boulderhal ligt achter Sittard station, dus het is ook goed te doen met de trein! We verzamelen om 19:45 op de parkeerplaats van Graviton.

Let op: door de coronamaatregelen geldt er een maximaal aantal personen dat in de hal aanwezig mag zijn, dus wees er snel bij en schrijf je in!

 

DE INSCHRIJVINGEN SLUITEN OP 25 JUNI OM 23:59 !!!

Gegevens

Datum:
3 juli 2021
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis – €11,00
Evenement Categorie:

Organisator

Woord & Daad
Telefoon
+31 45 400 60 60
E-mail
bestuur@svwoordendaad.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Graviton Bouldergym
Geerweg 2
Sittard, Limburg 6135 KC
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar