Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Peppa pils

28 februari @ 21:00 - 23:30

Gratis – €15,00

Hallo ik ben Peppa Pig (“knor”), en op 28 februari nodig ik jullie om uit bij Woord en Daad een gezellige Peppa-Pils avond te houden!
Sommigen van jullie kennen onze traditionele Woord & Daad activiteit nog: Smurfen. Bij deze Peppa-Pils avond gaan we hetzelfde concept houden, maar dan in een nieuw jasje! Hoe dat te werk gaat? Heel simpel, wij komen allemaal gezellig bij elkaar in Erin’s Isle Irish Pub waar we nostalgisch gaan genieten en kijken naar verschillende afleveringen van Peppa Pig. Maar… er zit nog één addertje onder het gras, want zodra één van de karakters uit de serie gaat knorren is dit het teken om een slok (en soms zelf een adtje) van jouw pils te drinken!
Het belooft weer een gezellige avond te worden met veel gelach maar vooral ook veel geknor…
Lukt het jou om het het langste vol te houden? Dan maak jij kans op onze hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem van de andere Peppa-Pilsfanaten!

Ook handig om te weten: Wanneer je dit ticket heb gekocht, zijn gelijk ook de kosten van de pilsjes tijdens de activiteit gedekt!

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
Gratis – €15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar