SV W&D presents: Movie Night

Discord

Op 9 maart gaan we weer film kijken. Zet de popcorn en het bier maar alvast klaar voor de film: The hungover games! Rond 21:00 zullen we beginnen. Joinen kan via Discord: svwoordendaad.nl/discord.

SV W&D Presents: Taskmaster, The next premier

Discord

De verkiezingen komen er weer aan. Nu is natuurlijk de vraag: wie wordt de volgende premier? Kom op 17 Maart om 21:00 langs op discord (https://svwoordendaad.nl/discord) en kom er samen met ons achter wie de volgende premier wordt!

SV W&D Presents: Muziek Quiz, door de jaren heen.

Discord

Hoe goed ken jij je muziek? Doe op 23 mee aan de muziek quiz en kijk hoeveel muziek jij herkent. De muziek quiz zal plaatsvinden op discord: https://svwoordendaad.nl/discord. Tot dan!

SV W&D Presents: Paaseieren verven

Discord

Paasen komt er weer aan en de eieren zijn nog niet geverfd! Kom samen met ons gezellig de eieren verven. Tot dan

SV Woord en Daad Presents: Crazy 88

Discord

88 gekke taken, een woensdag avond en een groep gezellige mensen. Kom op 7 April om 21:00 naar de discord (https://svwoordendaad.nl/discord) en ervaar een knotsgekke avond!

SV Woord & Daad Presents: Escape Room

Discord

Ben jij goed in puzzels op lossen? Dit is je kans! Probeer uit de kamer te ontsnappen aan de hand van een aantal aanwijzingen, lukt het jouw? Vindt het zelf uit op 14 april om 21:00! in de W&D discord! Tot dan! Discord: https://svwoordendaad.nl/discord

SV W&D Presents: Cluedo

Discord

Een misdrijf is gepleegd, maar niemand weet er iets vanaf. Wat is er op die ene nacht gebeurt? Jij probeert achter het mysterie te komen en de dader op te sporen! Op 19 april om 21:00 kunnen de detectives zich melden in de W&D discord om deze zaak op te lossen.

SV Woord & Daad Presents: Online Workshop – Bonbons Maken

Discord

Over een tijdje is het zo ver; het eerste online evenement komt eraan! Op 23 en 24 april gaan we gezamenlijk bonbons maken! Er zijn een viertal heerlijke recepten uitgekozen die ook te maken zijn zonder al te veel kook- en bakervaring. Welke recepten dit zijn, kom je op deze dagen zelf achter. Kun je […]

Gratis

SV Woord & Daad Presents: Cocktail Avond

Discord

Het is weer zover we gaan weer cocktails maken! Hiervoor heeft Joris van de Irish pub speciaal voor ons wat cocktails samen gesteld. Kom deze gezellig met ons maken op 28 April om 21:00. Schrijf je snel in! lid:  €12,50 niet-lid: €15 De pakketjes zullen in en rondom Heerlen worden rondgebracht.

€ 12.50 – € 15

SV Woord & Daad Presents: Gamenight

Discord

Lekker gezellig gamen via Discord. Op 12 mei vindt een game night plaats waarin spellen zoals jackbox en cards against humanity gespeeld zullen worden. Kom om 21:00 gezellig langs in de W&D discord om wat leuke spellen te spelen. TOT DAN!