Kabouteren | 01-07-2020

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Let op: Er zijn maximaal 34 plekken. Vol = vol! De inschrijvingen openen op 26-06-2020 om 19:30 uur

Gratis

W&D Presents: Bier, Bitterballen & Badkleding

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Het is bijna tijd voor de zomer en wat is nu een betere manier om deze in te wijden dan met bier? De zomer inwijden met bier, bitterballen en badkleding natuurlijk. Een kleine twist op een W&D klassieker zal zeker voor sfeer zorgen!

Gratis

W&D Weekendje Weg 2020

De Banken Dasselaarweg 45, Zeewolde

21 augustus is het weer zo ver, Woord & Daad gaat een weekendje weg! Dit keer gaan we naar Natuurkampeerterrein de Banken in Zeewolde. Aankomst op de camping is op vrijdag de 21e tussen 17:00 en 18:00 uur. We vertrekken op de zondag om 12:00 uur. Bij je inschrijving kun je aangeven of je een […]

€ 45 – € 50

Waarheid of Zuipen 2020

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Wat is belangrijker? De waarheid of bier? Op woensdag 2 september gaan we deze essentiële vraag beantwoorden. Een geweldige Pubquiz in combinatie met lekkere pilsjes of gewoon met water of fris, mocht je Bob moeten zijn  Schrijf je gauw in!

Gratis – € 10

W&D Cocktailavond

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Ja mensen het is weer zover, COCKTAILS! Onder begeleiding van Lucas gaan we op 9 september weer eens heerlijke drankjes bereiden. Dit keer, in tegenstelling tot voorgaande keren, is het niet enkel voor de dames, iedereen kan meedoen! Schrijf je gauw in!

Gratis – € 15

W&D Presents: Gamenight

Erin's Isle Wilhelminaplein 16, Heerlen

Van casual tot hardcore, iedereen houdt van een spelletje op z’n tijd. Op 16 september gaan we een gezellige avond van (bord)spellen spelen in de Pub. Heb je zelf nog leuke spellen staan? Neem het vooral mee! We zien jullie dan!

Gratis

Smurfen 2020

Juphuis Schandelerstraat 81, Heerlen

All day and all night and everything he sees is just W&D, Like him, inside and outside. Herken je het deuntje al? Dan weet je ook direct wat er gaat komen, namelijk SMURFEN!!!! Het is weer tijd voor een klassieker en dat betekent dus ook een uitdaging. Wie gaat er dit keer het verst komen […]

Gratis – € 10