Bestuur 2021

Jaarlijks, aan het eind van december wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Voorzitter

Naam: Bram Dammiaans.
Leeftijd: 23.
Opleiding: Biometrie .

Hallo lieve mensen,

Ik ben Bram Dammiaans en ben sinds september 2021 voorzitter van de vereniging. Mijn roots zitten in Haarlem en woon nu ongeveer 2 jaar in Heerlen. Zolang doe ik nu ook al de opleiding Biometrie. Ik ben sportief maar in vlagen,  ik doe kickboxen, fitnes en als het mooi weer is mountainbiken. In de vrijetijd die ik heb, spendeer ik die graag met mijn vrienden.

Ik ben nu ook al 2 jaar lid bij de vereniging en heb altijd wel ambities gehad een jaar bestuur te draaien. Toen ik werd benaderd voor deze functie had ik ook niet heel lang  nodig om met een antwoord te komen. Wat erg handig is voor deze functie is dat ik erg gedreven ben om het beste eruit te halen. Dit wil ik ook graag doen met mijn tijd als voorzitter. Ik wil graag iets nalaten aan de vereniging waar ik trots op terug kan kijken. Verder wil ik natuurlijk ook een leuke tijd met mijn mede bestuursleden hebben en hoop ik dat dit een tijd wordt wat ik nooit ga vergeten.

Bram.

Mail: voorzitter@svwoordendaad.nl

Secretaris

Naam: Ronja Musterd

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: PABO

Hallo iedereen,

Ik ben Ronja, 22 jaar en woon inmiddels 2,5 jaar in Heerlen op kamers. Als het mogelijk is ben ik vaak te vinden in de bolderhal, maar ik hou ook van ontspannen een boekje lezen, zingen en muziek maken.

Na een zeer geslaagde karaoke avond in 2019, ben ik lid geworden van W&D en ben ik altijd met veel plezier naar de woensdagavonden en andere bijeenkomsten gegaan. Ik heb tot nu toe veel leuke mensen leren kennen en herinneringen gemaakt die ik nooit zal vergeten.

Op dit moment studeer ik niet maar in September ga ik beginnen aan de PABO in Sittard. Doordat ik op het moment geen studie doe kan ik veel tijd steken in W&D. Ondanks dat ik in September weer ga studeren, zal dit mijn inzet voor W&D niet veranderen. W&D staat en zal altijd voorop staan.

Ik zou graag meer willen doen voor de vereniging en deze kans kwam op het perfecte moment. Ondanks dat het een jaar wordt met veel onzekerheid kijk ik graag naar dingen die we wel mogelijk kunnen maken om er zo alsnog een geweldig jaar van te maken.

Met vriendelijke groeten,

Ronja Musterd
Secretaris
Bestuur 2021

Mail: secretaris@svwoordendaad.nl

Penningmeester

Naam: Saäna Holmes

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Hallo mensen van willen en doen,

Mijn naam is Saäna Holmes,

ik ben 26 jaar oud en ben opgegroeid in Amsterdam. Ik ben lid geworden van W&D tijdens de gala classic Chicago begin 2018.

Er stond een opening voor secretaris en ik voelde me geroepen om mij hier voor aan te melden. Echter gaat niet alles zoals gepland en ga ik voor penningmeester. Dit vind ik best leuk en uitdagend, ik wilde altijd mijn eigenbedrijf oprichten en ik zie dat ik mijn kennis en kunde hier op de proef kan stellen en daarbij altijd nog veder kan leren.

Ik ben vastberaden, koppig en stel doelen die mij uitdagen. Door de weeks werk ik op een kinderdagverblijf als ik niet werk speel ik graag met mijn hond en neem ik hem mee voor wandelingen. Ik probeer mezelf piano aan te leren ook lees ik heel graag. Ik hou heel veel van kletsen & gespreken hebben met andere mensen.

Bij borrels drink ik graag wijn of iets strekkers. geen bier! Dit weigert mijn lichaam sinds de cantus van 2018.

Ik hoop dat wij als bestuur een leuke tijd kunnen maken in dit nog al gekke jaar. En we elkaar ergens dit jaar nog eens samen kunnen voegen in de Pub voor een ontzettende gezellige woensdag avond.

Liefs,

Saäna Holmes
Penningmeester
Bestuur 2021

Mail: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten

Naam: Tayla Eerdekens

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: Vaktherapie drama

Hey hey,

Mijn naam is Tayla Eerdekens, 19 jaar en ik studeer Vaktherapie in de richting Drama op Zuyd Hogeschool. Ik ben geboren in het dorpje Hechtel. Waarschijnlijk is dat niet zo bekend, dus onthoud maar gewoon dat ik uit België kom. Mijn grootste hobby is slapen. Ik hou ervan om middagdutjes te doen en daarna lekker gezellig met het huis of met andere vrienden iets te doen of samen te eten. Daarnaast zit ik bij Speelplein (een soort van scouting voor in de vakantie), waarbij ik activiteiten voorzie en verbeter voor tieners en soosavonden organiseer voor de animatoren.

Toen ik naar kot ging, wat Vlaams is voor op kamers gaan, had ik heel veel zin om een leuk en nieuw jaar tegenmoet te gaan. Daarin heeft Woord & Daad me heel erg geholpen. Ik heb vrienden gemaakt, ben actiever geworden (waardoor ik minder middagdutjes doe) en ik ga iedere woensdagavond graag naar Woord & Daad. De activiteiten spreken me enorm aan. Ondanks het feit dat ik vaak in aanraking kom met activiteiten, kende ik deze nog niet. Hierdoor wil ik me graag in deze mooie Nederlandse studentenvereniging verdiepen. Dit wil ik dan ook doen door in het komende bestuursjaar de functie Commissaris Activiteiten op mij te nemen.

Ik kijk er alvast naar uit en hoop er, ondanks Corona, een prachtig jaar van te maken met veel leuke herinneringen!

Met vriendelijke groet,
Tayla Eerdekens
Commissaris Activiteiten
Bestuur 2021

Mail: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris Evenementen

Naam: Esmée Geurts

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Applied Science

Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmée Geurts, ik ben momenteel 22 jaar oud, woonachtig te Sittard en ik studeer Applied Science aan Zuyd Hogeschool. In het begin van 2019 werd ik meegesleept naar een avondje W&D en sindsdien ben ik daar blijven plakken. Naast mijn studie en het studentenleven hang ik ook vaak rond in de boulderhal.

In de tijd dat ik lid ben van SV Woord & Daad heb ik veel geweldige mensen leren kennen en heb ik veel leuke herinneringen gemaakt. Met name tijdens de City Trip naar Praag en de weekendjes weg. Ik ben me dan ook tijdens deze evenementen echt thuis gaan voelen bij de vereniging. Daarnaast heb ik meegeholpen in de evenementen- en introcommissie en wil ik graag meer betekenen voor de vereniging. Omdat ik plezier haal uit het plannen en regelen van verschillende zaken, wil ik graag de taak van Commissaris Evenementen op mij nemen in het bestuur van 2021.

Ik wil mooie herinneringen maken om naar terug te kijken met dit bestuur, en niet alleen met deze fantastische mensen, maar ook zeker met jullie als leden! Want jullie maken de mensen van willen en doen.

Groetjes en tot bij de soosavonden,


Esmée Geurts
Commissaris Evenementen
Bestuur 2021

Mail: evenementen@svwoordendaad.nl

Commisaris PR

Naam: Kevin Buijsers

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Information management and business intelligence

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kevin Buijsers, ik ben 22 jaar oud en kom uit een dorp genaamd Sint Joost. Ik ben lid geworden na het introweekend van W&D in 2017. Nu ga ik me in 2021 inzetten in de rol van voorzitter.

Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen binnen de vereniging. Dit komt door de geweldige activiteiten en evenementen die georganiseerd worden door het bestuur. Naast mijn opleiding, voetbal ik in Sint Joost, zo nu en dan gamen en ik sta altijd klaar voor een potje schaken.

Volgend jaar zullen wij als bestuur er alles aan doen om er een fantastisch jaar van te maken. Mocht er ooit iets zijn, laat het me weten. Want mijn deur staat altijd open.

Groetjes,

Kevin Buijsers
Commesaris PR
Bestuur 2021