Bestuur 2022

Jaarlijks, aan het eind van december wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Naam: Bram Dammiaans
Leeftijd: 24
Opleiding: Biometrie

Hallo lieve mensen,

Ik ben Bram Dammiaans en ben sinds september 2021 voorzitter van de vereniging. Mijn roots zitten in Haarlem en woon nu ongeveer 2 jaar in Heerlen. Zolang doe ik nu ook al de opleiding Biometrie. Ik ben sportief maar in vlagen,  ik doe kickboxen, fitnes en als het mooi weer is mountainbiken. In de vrijetijd die ik heb, spendeer ik die graag met mijn vrienden.

Ik ben nu ook al 2 jaar lid bij de vereniging en heb altijd wel ambities gehad een jaar bestuur te draaien. Toen ik werd benaderd voor deze functie had ik ook niet heel lang nodig om met een antwoord te komen. Wat erg handig is voor deze functie is dat ik erg gedreven ben om het beste eruit te halen. Dit wil ik ook graag doen met mijn tijd als voorzitter. Ik wil graag iets nalaten aan de vereniging waar ik trots op terug kan kijken. Verder wil ik natuurlijk ook een leuke tijd met mijn mede bestuursleden hebben en hoop ik dat dit een tijd wordt wat ik nooit ga vergeten.

Bram.

Mail: voorzitter@svwoordendaad.nl

Naam: Jill Geerts
Leeftijd: 19
Opleiding: Ergotherapie

Hallo allemaal,
Mijn naam is Jill Geerts en ik zit momenteel in het 2e jaar van de opleiding ergotherapie op Zuyd Hogeschool.
Mijn hobby is taekwondo en Hapkido, in mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een drankje doen of op stap!

Ik ben zelf bij de vereniging gekomen in de Corona tijd.
Ik heb in verloop van tijd met steeds meer leden en leuke activiteiten kennis gemaakt, ik ben me helemaal thuis gaan voelen binnen de vereniging en vind de sfeer ook heel fijn!

Ik vind het dan ook een mooie gedachte dat ik nu mijn eigen steentje kan bijdragen aan de vereniging als secretaris.
Ik hoop in mijn tijd binnen het bestuur een mooie en vooral gezellige tijd te mogen beleven met mijn mede bestuursleden maar natuurlijk ook met alle leden.
En dat ik hier later met veel mooie herinneringen op terug kan kijken!

Groetjes,

Jill Geerts

Mail: secretaris@svwoordendaad.nl

Naam: Ruben Groot Bramel
Leeftijd: 29 jaar
Opleiding: ICT

Mail: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten

Naam: Silvia Pötgens
Leeftijd: 19 jaar
Opleiding: Ergotherapie

Hallo allemaal,

Ik ben Silvia Pötgens en ik ben 19 jaar. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding tot ergotherapeut op Zuyd Hogeschool. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te luisteren en om te drummen, maar mijn grootste hobby is toch wel om te feesten! Heel toevallig is dat net een van de kernactiviteiten van Woord & Daad…

Op de middelbare school was ik al bekend met de vereniging en met sommige leden ervan. De keuze voor mij om lid te worden van de vereniging was daarom als vanzelfsprekend. Ondanks dat corona wat roet in het eten heeft gegooid, kan ik met zekerheid zeggen dat ik er tot nu toe een erg gezellige tijd heb beleefd. Ik vind het een mooie vereniging omdat er altijd een goede sfeer is, je wordt als nieuw lid meteen met open armen ontvangen.

Ik vind het heel leuk en eervol om me bezig te houden met het bedenken en organiseren van activiteiten. Je maakt iedere week weer iets nieuws mee en het blijft uitdagend omdat je steeds weer een andere activiteit organiseert. Ik ben blij dat corona inmiddels weer wat verder op de achtergrond ligt en er weer een hoop mogelijk is, dit jaar wil ik dan ook gebruiken om deze verloren tijd in te halen met allerlei feestelijke activiteiten!

Met vriendelijke groet,
Silvia Pötgens
Commissaris Activiteiten

Mail: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris Evenementen

Naam: Esmée Geurts
Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: Applied Science

Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmée Geurts, ik ben momenteel 24 jaar oud, woonachtig te Sittard en ik studeer Applied Science aan Zuyd Hogeschool. In het begin van 2019 werd ik meegesleept naar een avondje W&D en sindsdien ben ik daar blijven plakken. Naast mijn studie en het studentenleven hang ik ook vaak rond in de boulderhal.

In de tijd dat ik lid ben van SV Woord & Daad heb ik veel geweldige mensen leren kennen en heb ik veel leuke herinneringen gemaakt. Met name tijdens de City Trip naar Praag en de weekendjes weg. Ik ben me dan ook tijdens deze evenementen echt thuis gaan voelen bij de vereniging. Daarnaast heb ik meegeholpen in de evenementen- en introcommissie en wil ik graag meer betekenen voor de vereniging. Ik haal plezier uit het plannen en regelen van verschillende zaken, waardoor ik mij graag wil inzetten als Commissaris Evenementen.

Ik wil mooie herinneringen maken om naar terug te kijken met dit bestuur, en niet alleen met deze fantastische mensen, maar ook zeker met jullie als leden! Want jullie maken de mensen van willen en doen.

Groetjes en tot bij de soosavonden,

Esmée Geurts
Commissaris Evenementen

Mail: evenementen@svwoordendaad.nl

Commissaris PR

Naam: Kevin Buijsers
Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: Information management and business intelligence

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kevin Buijsers, ik ben 24 jaar oud en kom uit een dorp genaamd Sint Joost. Ik ben lid geworden na het introweekend van W&D in 2017. Nu ga ik me in 2021 inzetten in de rol van voorzitter.

Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen binnen de vereniging. Dit komt door de geweldige activiteiten en evenementen die georganiseerd worden door het bestuur. Naast mijn opleiding, voetbal ik in Sint Joost, zo nu en dan gamen en ik sta altijd klaar voor een potje schaken.

Volgend jaar zullen wij als bestuur er alles aan doen om er een fantastisch jaar van te maken. Mocht er ooit iets zijn, laat het me weten. Want mijn deur staat altijd open.

Groetjes,

Kevin Buijsers