Bestuur 2020

Jaarlijks, aan het eind van december wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Voorzitter

Naam: Bjarne Krottjé

Leeftijd: 20 jaar

Opleiding: HBO-ICT

Hoi allemaal,

Mijn naam is Bjarne Krottjé, ik ben 20 jaar en studeer IT-Development op Zuyd Hogeschool. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders thuis in Nuth, maar kom ik regelmatig in Heerlen voor school en natuurlijk W&D. Naast mijn opleiding heb ik ook een aantal andere dagelijkse bezigheden. Zo ben ik van kinds af aan al gefascineerd in computers en ben ik in 2015 mijn eigen bedrijf begonnen in de ICT. Daarnaast vind ik het erg leuk om te fietsen als het mooi weer is en ben ik regelmatig te vinden achter de camera.

Sinds 2018 ben ik lid van Woord en Daad. Binnen de vereniging heb ik al verschillende rollen vervuld. Zo heb ik meegeholpen in de PR-commissie, Introcommissie en ben ik in 2019 penningmeester geweest van de Hit-Week. Graag wil ik nog wat meer doen binnen de vereniging om zo mijn steentje bij te dragen aan weer een geweldig jaar. Daarom wil ik in 2020 de rol van voorzitter vervullen binnen Woord en Daad.

Hopelijk kunnen we er met z’n allen een geweldig jaar van maken! Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in.

Groetjes,

Bjarne Krottjé
Voorzitter
Bestuur 2020

Mail: voorzitter@svwoordendaad.nl

Secretaris

Naam: Natalia Boonman

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: Vaktherapie – Drama

Hallo allemaal,

Ik ben Natalia Boonman, 19 jaar oud. Geboren en getogen in het mooie Brabant en sinds een jaar woon ik in Heerlen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding vaktherapie – drama.
Ik schrik niet weg voor een potje waterpolo en andere hobby’s zijn dansen en lezen.

Zelf ben ik sinds introweekend 2018 lid van deze mooie vereniging en ben altijd met veel zin naar de woensdag en de evenementen gegaan. Daarnaast heb ik binnen de vereniging een heleboel nieuwe, leuke mensen leren kennen.
Omdat ik zelf hele mooie herinneringen heb gemaakt bij de evenementen, wil ik me komend jaar graag inzetten als commissaris evenementen.

Ik vind het een leuke uitdaging om creatieve ideeën zo goed mogelijk waar te maken, dus heb je een idee, stap vooral op me af en dan gaan we kijken in hoeverre we het waar kunnen maken.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie allemaal terug te zien bij de evenementen!

Groetjes,

Natalia Boonman
Secretaris
Bestuur 2020

Mail: secretaris@svwoordendaad.nl

Penningmeester

Naam: Philip Jacobs

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: HBO-ICT

Hallo allemaal,

Mijn naam is Philip Jacobs, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in Gennep, Noord-Limburg. Ik ben lid geworden van W&D tijdens de bierproeverij van eind 2018 en ben sindsdien altijd te vinden op de woensdagavond.

Iedere woensdagavond sta ik met plezier bij de BK om gezellig een pilsje te drinken, te kletsen en een beetje los te gaan. Verder bestaat mijn week uit school, oefenen met de gitaar, tekenen en wat gamen hier en daar.

Ik hoop dat het komende jaar op alle fronten een succes wordt en daar ga ik samen met bestuur 2020 alles aan doen! Als er ooit iets van problemen zijn kan er altijd aangeklopt worden, mijn deur staat altijd open.

Groetjes,

Philip Jacobs
Penningmeester
Bestuur 2020

Mail: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten

Naam: Louise Scholl

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: Engineering

Hallo mensen van willen en doen,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Louise Scholl ik ben momenteel 19 jaar oud en ben 2e-jaars HBO-Engineering student aan Zuyd Hogeschool.

Zelf ben ik al snel op kamers gaan wonen in Heerlen nadat mijn studentenleven begon. De fantastische avonden en herinneringen die ik deel met de mensen van Woord & Daad, ook buiten de activiteiten om, zijn prijs loos. Een van mijn vele hobby’s zijn dus ook borrelen en ik houd ook wel van een goed feestje. Daarnaast houd ik van tekenen en speel ik al 12 jaar lang piano en volg nog steeds lessen, dit doe ik nog altijd met veel passie.

Pas één jaar geleden, na het intro-weekend van Woord & Daad ben ik lid geworden van deze geweldige vereniging. Iedere keer weer als ik de deuren van de soos binnenloop op een woensdagavond word ik begroet door de gezelligste mensen van heel Heerlen! Ondanks dat ik relatief kort lid ben voel ik me meer dan thuis in deze vereniging. Ik heb meegedraaid in commissies het afgelopen jaar, maar dit vind ik niet genoeg en wil ik nog meer voor de vereniging betekenen door mijn steentje bij te dragen als Commissaris Activiteiten.

Ik kijk heel erg uit naar het komend jaar. Laten we er samen een feestje van maken!

Met vriendelijke groet,
Louise Scholl
Commissaris Activiteiten
Bestuur 2020

Mail: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris PR

Naam: Lucas van de Pas

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Mens en Techniek | Biometrie

Hallo iedereen!

Mijn naam is Lucas van de Pas, 22 jaar en oorspronkelijk kom ik uit Utrecht. Ik ben sinds de HIT-Week van 2018 lid van deze fantastische vereniging en ik mag in het jaar 2020 de functie commissaris PR op me nemen.

Zoals het grootste deel van W&D zal kunnen beamen, ben ik eigenlijk altijd in een goed humeur, klaar voor een drankje of weer eens veel te aanwezig op de soosavond. Verder volleybal ik nog in Voerendaal en ga ik zo nu en dan boogschieten.

Samen met het bestuur 2020 hoop ik dat we voor jullie een fantastisch jaar neer kunnen zetten en met z’n allen een geweldig jaar tegemoet gaan. Mocht er ooit iets zijn, wees niet bang om gewoon naar me toe te komen, ik sta er altijd voor open om te helpen.

Groetjes,

Lucas van de Pas
Commissaris PR
Bestuur 2020

Mail: pr@svwoordendaad.nl