Bestuur 2022/2023

Jaarlijks, aan het eind van september wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Voorzitter

Naam: Chené van Erven
Leeftijd: 23
Opleiding: Built Environment

Ik ben Chené van Erven en sta bij de oudere leden beter bekend als de vriendin van Roel. Ik ben ondertussen 23 jaar en studeer Built Environment. Ik heb altijd zelf het hardst geroepen dat ik nooit van mijn leven bij een studentenvereniging wilde, want ik vind ontgroeningen voor schapen. Tijdens de HIT-week van 2019 liep er echter een heel overtuigend persoon rond en schreef ik mij toch maar onder lichte druk in als lid van Woord en Daad. Hier heb ik nooit spijt van gekregen.

Als voorzitter wil ik vooral een goede tijd hebben met de leden van het nieuwe bestuur en er samen een jaar van te maken waar we gezamenlijk trots op kunnen zijn. Verder neem ik mijzelf niet te serieus en hoop ik vooral met mijn tijd als voorzitter te bereiken dat ieder lid zich zo thuis gaat voelen in de vereniging als dat ik mij voel.

Mail: voorzitter@svwoordendaad.nl

Secretaris

Naam: Paul Debets
Leeftijd: 25
Opleiding: engineering

Beste W&D leden,

Mijn naam is Paul Debets, ik ben 25 jaar kom uit Hoensbroek. Als hobby’s doe ik al meer dan 10 jaar onderwater hockey in otterveurd. Verder ben ik elke week in de spellen winkel te vinden waar ik elke week Magic: The Gathering speel.

Sinds 2019 ben ik lid van Woord & Daad en ben elke woensdag aanwezig bij elke activiteit en evenement. Hierdoor heeft Woord & Daad heeft mij veel geholpen met vrienden en leuke herinneringen te maken.

Op het moment zit ik in mijn laatste jaar engineering en studeer begin dit schooljaar af in elektrotechniek. Hierom is voor mij dit het beste moment om in het bestuur te gaan en zo veel mogelijk te kunnen doen voor de verenging.

Graag wil ik mijn bestuur jaar inzetten als secretaris om leden meer te betrekken bij de verenging door mensen naar de ALV en in de commissies te krijgen.

Vriendelijke groet,

Paul Debets

Mail: secretaris@svwoordendaad.nl

Penningmeester

Naam: Ruben Groot Bramel
Leeftijd: 29 jaar
Opleiding: ICT

Alloha W&D’ers

Er is groot nieuws dat ik met jullie wil delen. Zoals velen al weten, wil ik nog een jaar doorgaan als penningmeester. Via deze brief wil ik mijzelf voorstellen aan de nieuwe leden en uitleggen waarom ik een goede keuze ben voor volledig bestuur jaar penningmeesterschap.

Mijn naam is Ruben Groot Bramel, ik ben 29 jaar geleden geboren en ik woon in het mooie Heerlen. Voor de meeste van jullie ben ik vooral bekend als de frituurmeester, maar ik heb tijdens mijn 8 jaren als lid ook andere rollen gehad. Van meehelpen met de nieuwe website tot meehelpen met op- en afbouw van de intro’s. Verder kan ik nu ook penningmeesterschap erbij tellen.

Waarom ben ik een goede keuze voor penningmeester? Nou, ik ben betrouwbaar, structureel, geen digibeet en (bijna) altijd op tijd. Verder ben ik nog steeds niet vies van om diep in de cijfers te duiken.

Ik hoop jullie zo goed geïnformeerd te hebben.

Houdoe, Ruben

Mail: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten

Naam: Lonneke Groeneweg
Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: Built Enviroment

Hola lieve W&D’ers!

Ik ben Lonneke Groeneweg en ben 24 jaar oud, maar sommige leden kennen mij ook als de Adt Queen van het introweekend!

Ik doe de studie Built Environment en studeer af in 2022. Na mijn studie wil ik graag reizen en bezig zijn met mijn hobby’s zoals muziek.

Aangezien ik bijna klaar ben met mijn studie heb ik veel tijd om me bezig te houden met de vereniging en leek het me daarom ook heel leuk om de activiteiten op onze geliefde woensdagavond te organiseren samen met de commissie!

Ik zit sinds het introweekend 2021 bij de vereniging en kort daarna bij de activiteiten commissie en vind het nog altijd superleuk!

In mijn bestuursjaar wil ik graag ervoor zorgen dat niet alleen mensen naar de activiteiten komen, maar ook verder betrokken willen zijn bij de vereniging zoals bijvoorbeeld naar ALV’s komen en in commissies gaan. Dit wil ik doen door mensen meer te informeren en te promoten.

Mail: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris Evenementen

Naam: Brian Buijsers
Leeftijd: 20 jaar
Opleiding: Built Enviroment

Hallo allemaal,

Mijn naam is Brian Buijsers, ik ben 20 jaar oud en kom uit het dorp Sint Joost. Ik studeer Built Environment aan Zuyd Hogeschool. Daarnaast ben ik ook geregeld op het voetbalveld te vinden en zit in de schutterij waar ik bij trommel.

Na een heel leuk introweekend van 2021, ben ik lid geworden van W&D. Waarna ik met steeds meer leden heb kennis gemaakt tijdens de fantastische activiteiten en evenementen. Hierin ben ik mij steeds meer thuis gaan voelen binnen de vereniging.

Ik ga me daarom ook inzetten voor de vereniging in de rol van Commissaris Evenementen. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan de vereniging en fantastische evenementen op te zetten dit jaar. Ik hoop samen met mijn mede bestuursleden een fantastisch jaar ervan te maken waarop ik met veel plezier en trots op kan terug kijken.

Met vriendelijke groet,

Brian Buijsers

Mail: evenementen@svwoordendaad.nl

Commissaris Soos

Naam: Pol Verlinden
Leeftijd: 26 jaar
Opleiding:

Aan allen die dit lezen; proficiat
Aan allen die dit niet lezen; ook proficiat

Ik ben Pol, 26 jaar oud, geboren in Sittard en sinds 5 jaar woonachtig in Heerlen.

Ik ben al meer dan 5 jaar lid bij W&D en heb in die tijd een hoop mooie dingen meegemaakt, ook heb ik 4 jaar lang gewoond op Ruys de Beerenbrouck laan 7.

Ik hoop jullie allemaal beter te leren kennen als nieuwe commissaris soos, dus als je me op een woensdag avond in de pub ziet, schroom niet om een praatje te komen maken onder het genot van een alcoholische versnapering.

Hopende hiermee mijzelf afdoende voorgesteld te hebben verblijf ik.

Pol Verlinden