Bestuur 2023/2024

Jaarlijks, aan het eind van September wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Voorzitter

Naam: Sven Frindt
Leeftijd: 24 
Opleiding: Mens en Techniek || Biometrie

Ik ben Sven Frindt en ben al sinds zomer 2018 lid van deze geweldige vereniging. De HIT-week was in principe de start van mijn studententijd bij Woord & Daad. Sinds dien heb ik altijd kunnen genieten van de woensdag avonden in de soos! Daarnaast werk ik in mijn vrije tijd aan veel kunstzinnige projecten en ga ik graag naar de gym. 

Op het moment zit ik mijn laatste jaar van mijn opleiding en moet alleen nog een half jaar afstuderen. De tijd die ik daarnaast over houd wil ik graag in onze vereniging steken. 

Een van mijn doelen voor dit jaar als voorzitter is in ieder geval om weer meer naamsbekendheid te creëren binnen Zuyd Hogeschool. Veel studenten van Zuyd Hogeschool weten namelijk niet eens dat wij bestaan en dat wil ik veranderen! 

Met vriendelijke groet, 

Sven Frindt 

Mail: voorzitter@svwoordendaad.nl

Secretaris

Naam: Thomas Hollanders
Leeftijd: 30
Opleiding: Afgestudeerd

Beste W&D leden,

Mijn naam is Paul Debets, ik ben 25 jaar kom uit Hoensbroek. Als hobby’s doe ik al meer dan 10 jaar onderwater hockey in otterveurd. Verder ben ik elke week in de spellen winkel te vinden waar ik elke week Magic: The Gathering speel.

Sinds 2019 ben ik lid van Woord & Daad en ben elke woensdag aanwezig bij elke activiteit en evenement. Hierdoor heeft Woord & Daad heeft mij veel geholpen met vrienden en leuke herinneringen te maken.

Op het moment zit ik in mijn laatste jaar engineering en studeer begin dit schooljaar af in elektrotechniek. Hierom is voor mij dit het beste moment om in het bestuur te gaan en zo veel mogelijk te kunnen doen voor de verenging.

Graag wil ik mijn bestuur jaar inzetten als secretaris om leden meer te betrekken bij de verenging door mensen naar de ALV en in de commissies te krijgen.

Vriendelijke groet,

Thomas Hollanders

Mail: secretaris@svwoordendaad.nl

Penningmeester

Naam: Levon Mnoyan
Leeftijd: 21 jaar
Opleiding: Engineering

Aloha allemaal,  

Mijn naam is Levon Mnoyan, ik ben 21 jaar oud en kom uit Heerlen. Bij de kampvuuravond georganiseerd door Woord en Daad in september 2022 ben ik geïntroduceerd aan de studentenvereniging. Sinds dien ben ik bij bijna elke woensdagavond bij de vereniging geweest.  

Ik heb daar in het laatste jaar kennis gemaakt met de leden, meegedaan aan leuke activiteiten en evenementen en best wat vrienden gemaakt. In de pub is het altijd gezellig geweest met een leuke sfeer en mensen met wie je altijd gezellig kunt praten. Het is een vorm van ontspanning wat ondertussen voor mij onmisbaar is geworden, puur door de fijne omgeving.  

Het wordt nu tijd dat ik iets terug doe voor Woord en Daad en penningmeester word van de vereniging. Mijn functie is om de financiën op orde te hebben, mijn medebestuursleden te ondersteunen en actief op zoek te gaan naar leuke activiteiten en evenementen voor komend jaar. Verder wil ik ook de potentiele leden laten merken dat de vereniging iedereen verwelkomt en een plek is om te genieten zonder te denken aan school.  

Met vriendelijke groet,  

Levon Mnoyan 

Mail: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris PR

Naam: Roy Willems
Leeftijd: jaar
Opleiding: Engineering

Hallo allemaal! Ik ben Roy Willems, ik ben 21 jaar oud en studeer engineering.
Ik ben sinds 2019 lid van W&D en heb tijdens mijn studietraject mogen genieten van leuke activiteiten maar belangrijker het gezelschap dat W&D te bieden heeft. Over de jaren heen is de vereniging gaan voelen als een tweede thuis voor mij, en als commissaris PR wil ik dit gevoel ook aan andere kunnen geven.
Ik heb natuurlijk ook andere doelen voor dit bestuursjaar, maar voor mij is het creëren van dit thuisgevoel het belangrijkst.
Om dit te waarborgen mag je mij dan ook altijd benaderen. Onafhankelijk of het onderwerp serieus is of totaal niet-serieus is.

Ik kijk ernaar vooruit om met jullie, mijn W&D-familie weer een jaar te besteden, dit keer als bestuurzijnde.

Met vriendelijke groet,
Roy Willems

Mail: pr@svwoordendaad.nl

Commissaris Evenementen

Naam: Robin Klaassen
Leeftijd: 22 jaar
Opleiding: Mens en Techniek || Biometrie

Hoi ik ben Robin klaassen en kom uit het mooie dorpje Drunen. Veel kennen mij als een gezellige Brabander die wel van een drankje houd. Naast bier drinken en eten zijn mijn hobby’s hockeyen en scouting, dit doe ik dan ook al zolang ik me kan herinneren.  

Ik zit nu sinds 2022 bij de vereniging. Na een gezellige avond bij de soos voelde ik me helemaal thuis en ben toen ook gelijk lid geworden. Na een jaar gezelligheid en leuke evenementen heb ik dan ook besloten om zelf een steentje bij te dragen aan Woord & Daad. Zo ben ik commissaris evenementen gaan doen om ook dit jaar weer hele mooie evenementen neer te zetten en er een leuk jaar van te maken met mijn medebestuursleden.  

Met vriendelijke groet,

Robin Klaassen

Mail: evenementen@svwoordendaad.nl